Eigenlijk is dat een goede en actuele vraag. Want het Visualcoach van 2003 is al lang doorgegroeid.

WASProgrammingWhenTheSummerIsSuddenlyOverBG2

Visualcoach was in de eerste jaren vooral de verkoper van de software van anderen. En, al heel snel, ook de bedenker van software die deze ‘anderen’ moesten gaan bouwen. Het was een mooie tijd met bedrijven als Siliconcoach, Elite sports software, Infostrada en ccc-software.

IS

Hoe wel het bedenken van software nog steeds actueel is moet dat tegenwoordig meer gezien worden als het bedenken van oplossingen. Vaak is dat nog steeds sport, video en leren gerelateerd. Voor leren mag je gerust een veelvoud aan andere termen invullen: coachen, trainen, bewijzen of zelfs amuseren. Visualcoach helpt anderen die voor het eerst het pad op gaan om technologie te ontwikkelen en implementeren in een vakgebied. Of het nu gaat om het observeren van diergedrag, operatiekamers of een voetbalwedstrijd, Visualcoach zet je snel op de juiste weg. Wij kennen de valkuilen, wij kennen de problemen bij invoer en verandering, wij kennen de bruikbare technologieën. De partner waar wij nog steeds met veel enthousiasme mee samenwerken voor multi-camera systemen is ccc-software GmhB.

DENKTANK

creatorEigenlijk zien wij overal problemen…en niet alleen dat, wij zien ook de oplossingen. Waarschijnlijk kan je anderen vinden die een deelsegment beter beheersen, want wij zijn geen wiskundigen als het gaat om statistische hoogstandjes en wij zijn geen hardware ontwikkelaars uit China, maar voor het overzicht hoe zaken relaties hebben moet je bij ons zijn. Wij snappen een software ontwikkelaar, wij snappen de hoogleraar en zijn idee, wij snappen hoe de eindgebruiker wil werken. Visualcoach stuurt een nieuw product en nieuwe werkwijze snel in de goede richting. De stappen, van idee naar commercieel inzetbaar of van idee naar functioneel gebruik, die stappen versnellen wij.hand

Als het gaat om sport, video en leren dan zijn wij de partij om mee te praten. Visionair? Dat zijn wij. Creatief? Dat zijn wij. Ervaren? Dat zijn wij. Enthousiast? Dat zijn wij.

 

Advertenties