Working hard
(Niet charmant in scene gezet) Natuurlijk werken we hard, en dan ben je ook wel eens moe.

kirsten-wp-busy

Eigenlijk was visualcoach niet aardig voor haar websites. Het is natuurlijk mooi om zowel de .nl als de .com adressen te hebben maar ze stonden een beetje stof te vergaren. Te actief op WhatsApp als het gaat om klanten van info te voorzien en te druk met YouTube om filmpjes over sportsoftware, programmeren en hobby games te posten. En dan nog al die coaching filmpjes die ik voor individuelen sporters maak…

En natuurlijk programmeren, monster klussen.

Noemde ik al videoanalyses maken om te delen met atleten, coaches, ouders en geïnteresseerden?

Het is tijd om e.a. te herzien. Het makkelijkste dat ik kan doen is ook hier te posten. De site mag dan misschien iets rommeliger worden maar dat is vast beter dan stof verzamelen. om Maar gelijk een voorsprong te nemen… directe links naar een videokanaal voor alle openbare filmpjes. Hard nodig wat we hebben 400+ oude video’s gewist.

Sorry voor het ongemak!

Advertenties