Onze nieuwe Shopvideo software is klaar, goedkoop en gemakkelijker te gebruiken!

Ervaar hoe ShopVideo de omzet van uw winkel kan vergroten! Met ShopVideo maakt u van kijkers kopers!

ShopVideo biedt uw klanten directe ‘live’-feedback op de producten die ze passen. Of het nu gaat om (sport)schoenen, brillen of kleding, met ShopVideo biedt u uw klanten zoveel meer dan een spiegel waardoor de conversie in uw winkel zal toenemen. (van kijkers kopers maken!)

Video’s opnemen, afspelen en met elkaar vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Via een touchscreen kunt u alles met één vinger bedienen en vervolgens kunt u eenvoudig 2 video’s naast elkaar afspelen zodat uw klant altijd de juiste keus maakt. Succes verzekerd! (Werkt u liever met een muis, dan kan dat natuurlijk ook)

Bekijken in de windows app store

 

Advertenties